Intronics verstevigt met IHSE de positie op de Broadcastmarkt


Technologische ontwikkelingen gaan snel en daarmee veranderen de eisen en wensen van de (eind)gebruikers. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën ontstaan diverse manieren van slimmer, efficiënter en effectiever werken. Tijdens de vernieuwing van de radiostudio’s van Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM zijn vanuit eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid een aantal eisen aan het gewenste KVM systeem gesteld.
Onze aanpak: een oplossingsgerichte demo

Onze Audio/Video professionals zijn uitgenodigd door system integrator D&MS om een demo te geven. Door met meerdere fabrikanten van kwaliteitsapparatuur samen te werken zijn wij in staat om onafhankelijk advies te geven. De eisen en wensen van de klant hebben onze professionals geanalyseerd en uitgewerkt in verschillende oplossingen.

Deze oplossingen zijn eerst getest in ons lab. Hierna volgde een volledige demo door onze Audio/Video specialisten bij de system integrator D&MS. Het ontzorgen van de klant is een van onze belangrijkste doelen in projecten. Dit van advies tot en met het werkend opleveren in samenwerking met de fabrikanten en de system integrators.


Radio Veronica, Sky Radio en Classic FM kiezen voor IHSE

Een werkomgeving binnen de broadcastmarkt vraagt om de hoogste betrouwbaarheid. Dit stelt hoge eisen aan de kwaliteit van hard- en software.

Onze specialisten hebben de demo met de producten van IHSE gegeven. IHSE is een grote naam in de KVM- en video-extensiewereld. Met de zeer hoogwaardige lijn producten van IHSE en de specialistische kennis en ervaring van de Intronics Audio/Video professionals, zowel technisch als projectmatig, is de gewenste oplossing geboden.


Studio Classic FM
Studio Sky Radio

Door rekening te houden met de huidige en toekomstige wensen hebben wij onder andere de schakeltijd van de KVM apparatuur met maar liefst 4 seconden verkleind tot een naadloze overgang (one frame switching).

Samen met IHSE is de wens van de klant ingevuld en is na overleg met de eindgebruiker besloten het systeem redundant uit te voeren, zodat het geheel goed blijft functioneren wanneer één of meer onderdelen defect raken.