Conceptmatig ICT accessoires verkopen werkt

Conceptmatig ICT-accessoires verkopen werkt

Al vele jaren heeft Intronics ervaring met de verkoop van ICT-accessoires in de winkel. We hebben dan ook al vele trends zien komen en gaan. Onze verkoopadviseurs en productspecialisten kennen de markt en hebben een goed inzicht in welke accessoires in welk kanaal goed verkopen.

Met de opkomst van online verkopen zijn we ons gaan specialiseren in welke producten via webwinkels. Het verkopen via het web stelt andere eisen aan onze productdata en verkoopadviseurs.


Meer dan 200 winkels gingen u voor met onze concepten

Intronics heeft van de verkoop van ICT-accessoires haar expertise gemaakt. Iedere winkel is anders en toch weer gelijk. Intronics verzamelt en analyseert de verkoop van de accesoires in meer dan 200 winkels en hieruit zien we precies in welke kanalen we een type accessoire kunnen aanbieden. Deze expertise gebruiken we om standaardconcepten op te stellen voor zelfstandige winkelers, retailketens en showrooms van system integrators.


Speciaal assortiment voor de gespecialiseerde retailketens

Iedere winkelketen is anders. Samen met onze verkoopadviseurs en productspecialisten maken we een voorstel op maat.

Om de producten te verkopen hebben we al een aantal keren succesvolle displays ontwikkeld.


System integrator met een showroom? Vergeet de accessoires niet, voor extra marge

Het verkopen van een accessoire is meestal niet het eerste waar een system integrator, installateur of automatiseerder aan denkt.

Het laten zien van accessoires in een winkelconcept trekt de aandacht van de bezoeker in de showroom en ongemerkt zult u zien dat u extra omzet met een interessante marge realiseert.


Webwinkel productdata, afbeeldingen en video

Met de opkomst van de webwinkels is Intronics haar printdata ook geschikt gaan maken voor het online kanaal. De eigen Intronics website maakt gebruik van door onszelf gestandaardiseerde data. De grote online platformen vragen om veel content.

Voor onze eigen merken besteden we veel aandacht aan de productfoto's en video's.

Onze klantspecialisten inventariseren samen met de e-tailer de wensen en verzorgen hiervoor maatwerk.


Intronics merkeigenaar van Eminent, Ewent en exclusief distributeur van Samsonite

Als merkeigenaar van Eminent en Ewent volgen we samen met u de marktontwikkelingen op de voet. Door de korte lijnen tussen de merken en Intronics spelen we snel in op marktontwikkelingen. De Eminent en Ewent producspecialisten staan in direct conctact met de Intronics verkoopteams.

De marktaanpak en het persoonlijke contact met de klant was voor het A merk Samsonite reden om in zee te gaan met Intronics als haar exclusieve partner voor de verkoop van ict tassen in de Benelux.

  • Wij maken het verkopen van accessoires gemakkelijk en winstgevend
  • Strakke winkelpresentatie
  • Altijd de juiste producten
  • Hoog rendement door weinig onderhoud
  • Goede marges
  • Meer verkoop in accessoires door focus