Intronics vacature

Kom jij ons sales team versterken?


Verkoopmedewerker M/V 38 uur per week

Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker om ons sales team te versterken. Ben je commercieel ingesteld, communicatief vaardig en wil je binnen een uitdagende omgeving werken? Dan ben je op je plek bij de sales afdeling van Intronics in Barneveld.

Je gaat de klantbehoefte inventariseren en daar een passend advies op geven. Vervolgens ga je afspraken over prijs- en leveringscondities maken, offertes maken en opvolgen. Door goed technisch advies te geven en met een zorgvuldige pre- en aftersales traject ben je in staat het contact met klanten op te bouwen en uit te bouwen. Je benadert potentiele klanten en beheert bestaande accounts op onderscheidende wijze, met een sterke focus op bedrijven die actief zijn in het ICT segment. Je draagt bij aan een optimale samenwerking met accountmanagers om de gestelde doelen te bereiken.


Wat verwachten wij van jou?

  • Je wilt je ontwikkelen als commercieel adviseur.
  • Je hebt affiniteit met ICT.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je herkent je in de volgende competenties: zelfstandig, leergierig, proactief, samenwerking, flexibel en klantgericht.

Intronics vacature

5 redenen om aan de slag te gaan bij Intronics

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team.
  • Een informele omgeving waar alle ruimte is voor eigen initiatief en de persoonlijke ontplooiing (met o.a. studiemogelijkheden).
  • Een aantrekkelijk salaris (€ 2.000-€2.900 bruto/mnd) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 28 vakantiedagen).
  • Een financieel sterke organisatie met een team mentaliteit.
  • Een duurzaam dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie is Intronics?

Wij zijn een open, informele no-nonsens organisatie waarin medewerkers ruimte hebben voor ontplooiing van eigen initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden. Ondertussen zijn wij ruim 35 jaar actief als distributeur, importeur en merkeigenaar van professionele connectivity-oplossingen. Wij leveren meer dan 1 miljoen producten uit voorraad, zoals kabels, connectoren en accessoires en zijn onderdeel van de beursgenoteerde TKH Group. Wil je meer over ons weten? Bezoek dan onze website of volg ons via LinkedIn.


Passen jouw ambities bij die van ons?

Stel jezelf voor via een e-mail of brief met een curriculum vitae:

Intronics BV
T.a.v. Dhr. J. van Aggelen
Postbus 123
3770 AC BARNEVELD
e-mail: sollicitaties@intronics.nl