Maatregelen COVID-19

Intronics volgt de aanbevelingen van het RIVM. Deze maatregelen zijn er op gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat medewerkers met klachten thuis blijven. Dit om de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te maken.

Maatregelingen Intronics

Concreet houden deze maatregelen onder andere in:

  • Onze accountmanagers werken vanuit huis en zullen afspraken telefonisch of per online meetings afhandelen
  • Intronics ontvangt geen bezoek. Vergaderingen zullen worden verplaatst of digitaal plaatsvinden
  • Onze medewerkers werken vanuit huis indien mogelijk. Bezetting op de kantoren is tot een minimum teruggebracht

Bereikbaarheid

We verwachten dat we goed bereikbaar blijven voor al uw vragen per telefoon of mail. Het kan voorkomen dat we door de bezetting van onze sales specialisten iets later antwoord geven of dat u teruggebeld wordt.

Uitlevering orders

We streven naar een zo optimale mogelijk uitlevering van de bestellingen. Op dit moment verlopen deze normaal. We monitoren de situatie van dag tot dag.

Leverdata backorders

Intronics en haar leveranciers betrekken een groot deel van de producten en componenten uit het Verre Oosten. In de normale situatie zijn onze leverdata zeer betrouwbaar en kunt u vertrouwen op de leverdata op uw orderbevestigingen. Op dit moment zijn deze leverdata minder betrouwbaar. We doen ons uiterste best om op basis van actuele informatie leverdata aan te passen. Bij twijfel of vragen neem dan contact met ons op.